Haak valse Thessaloniki sjaal maken –

Hoi! 🙂

Ik wil graag een zeer stijlvolle sjaal delen, die heel eenvoudig en leuk is om te maken, binnen een paar uur klaar is en zoals je op de afbeelding kunt zien.

In deze sjaal hebben we het gehaakte valse thessaloniki-breimodel gebruikt, we zijn er zeker van dat je het meteen zult breien met onze video-vertelling 🙂

Materialen

fabricage:

een) We trekken 300 kettingen. Als je de lengte van je sjaal liever langer wilt hebben, kun je het aantal kettingen vergroten.

2e) We draaien door aan 1 extra ketting te trekken. We maken een enkele leuning (valse frequente naald) in elk van onze kettingen.

3) We draaien door aan 1 ketting te trekken. Beginnend bij de eerste leuning, maken we een enkele leuning niet naar de gleuf van alle lussen, maar naar de buitenste draad, dat wil zeggen naar de kant die ver van ons verwijderd is. Op deze manier kunnen we het uiterlijk van Thessaloniki-vlecht geven.

4) Op deze manier breien we nog 21 rijen. Als je wilt dat je sjaal breder is, kun je meer rijen breien.

5) We maken kwasten met oplopend garen. We maken tot 15 frequente naalden aan elk uiteinde van de sjaal en knippen 4 stukken garen van gelijke lengte voor elke lus. Met andere woorden, we snijden 60 stukken touw van gelijke lengte voor elke rand. De 4 stukken die we voor elke lus hebben geknipt, binden we in het midden en zo hangen we 8 kwastjes aan elke lus.

tig-isi-leugenaar-thessaloniki-atki-made-1
tig-isi-leugenaar-thessaloniki-atki-made-1

Onze sjaal is af!

Gezondheid voor onze mooie handen die werken! 🙂

Hoe Liar Thessaloniki breipatroon te haken?

Bir cevap yazın