Opgestikte elastische gebreide herensjaal, muts en handschoenen maken –

 

Hallo,

Hoewel het woord patch een negatieve connotatie heeft, zijn de patches die we in dit model tegenkomen zeker een attractie!

Laten we beginnen met het breien van dit geweldige breiteam dat mannen graag gebruiken!

Materialen

fabricage:

Sjaal

een. Beginnend met 60 steken, wordt 200 cm 1+1 rubberbreisel gebreid en worden de steken in één keer afgeknipt en afgewerkt.

2e. Het wordt aan de uiteinden van de inslag gebonden door franjes te bevestigen met 20 cm lange draden.

3. Voor het patchen worden patchstukken van de gewenste lengte en maat met de stof geprepareerd en aan de sjaal genaaid.

Hem

een. Beginnend met 130 steken, wordt 1+1 rubberbreisel gebreid.

2e. Als de lengte van het breisel 20 cm is, wordt het breisel in 5 delen verdeeld om de bovenkant van de baret te vormen. De delen die in elke rij zijn gescheiden, worden gebreid door 3 bij 3 seconden te knippen.

3. Als er nog 5 lussen over zijn aan de bovenkant, worden de lussen in één keer afgeknipt.

4. Voor de zijbanden worden 40 lussen verzameld en verwijderd van de zijkanten van het breiwerk. 3 cm 1+1 rubber breisel wordt gebreid en de lussen worden in één keer afgeknipt.

5. De stof voor de patch wordt in de gewenste lengte en maat voorbereid en aan de baret genaaid.

Handschoen

een. Beginnend met 52 lussen (25 lussen voor de hand, 2 lussen voor de duimstart, 25 lussen voor de bovenhand), wordt 1+1 rubberbreisel gebreid.

2e. Wanneer de breilengte 5 cm is, wordt begonnen met het vergroten van 1 lus aan beide zijden van de 2 lussen voor de duim om de duim te vormen. Brei door 1 steek te meerderen aan beide kanten van de gemeerderde lussen in elke 2 rijen, tot het aantal lussen voor de duim 18 is.

3. Bij een breilengte van 13 cm worden de 18 lussen voor de duim gescheiden en bewaard. Breien wordt voortgezet met 48 lussen.

4. Wanneer de breilengte 17 cm is, worden de lussen in vingers verdeeld en gebreid.

Pink: Neem 5 steken vanaf de bovenkant van de hand, 5 steken vanaf de binnenkant van de hand, meerder 2 steken vanaf de binnenkant van de vinger, brei in totaal 5 cm recht met 12 steken en knip de steken tegelijk af.

Ringvinger: Meerder 6 steken op de bovenkant van de hand, 1 steek tussen de vingers, meerder 6 steken vanaf de binnenkant van de hand, en brei 5 cm recht met in totaal 14 steken door 1 steek tussen de vingers te meerderen en eindig door de steken tegelijk.

Middelvinger: Meerder 7 steken op de bovenkant van de hand, 1 steek tussen de vingers, meerder 7 steken vanaf de binnenkant van de hand en 1 steek van de vingers, en brei 8 cm recht met in totaal 16 steken en eindig door de steken in één keer af te knippen .

Wijsvinger: 7 steken worden gemeerderd vanaf de bovenkant van de hand, 2 steken worden gemeerderd tussen de vingers, 7 steken worden 5 cm gebreid vanaf de binnenkant van de hand met in totaal 16 steken, en de steken worden in één keer afgesneden.

Duim: BDe 18 lussen gereserveerd voor de duim worden 5 cm gebreid en de lussen worden in één keer afgesneden.

Gezondheid aan uw handen!

 

Bir cevap yazın